Cookie- og Persondatapolitik

Cookiepolitik

Formål

northarc.dk anvender cookies til følgende formål:

  • Trafikmåling
  • Brugerindstillinger på siden
Cookies

Vores hjemmesider anvender cookies i henhold til de ovenstående formål.

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din PC, mobil eller anden enhed.. Cookies bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. Derudover kan de hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer. Cookies kan ikke indeholde virus.

Hvor længe opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder. Efter hvert besøg på northarc.dk fornyes de.

Hvordan slettes cookies?

Såfremt du ønsker at slette cookies, som denne hjemmeside har lagt på din computer kan du benytte følgende guide: minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan undgår du cookies

Såfremt du ønsker at blokerer fuldstændigt for cookies kan du følge følgende guilde: minecookies.org/cookiehandtering.

Opdateret: Maj, 2020

Persondatapolitik

Her følger beskrivelse om vores behandling af personlig data

NorthArc er den dataansvarlige

NorthArc ApS er dataansvarlig for behandling af personoplysninger, som vi modtager fra dig. Ønsker du at kontakte os i forbindelse med spørgsmål mv. relateret hertil – se nedenfor:

  • NorthArc ApS Lundagervej 43 2740 Skolvunde
  • E-mail: Kontakt@northarc.dk
  • CVR: 40791922

Formålet med vores behandling af personlig data, hvilken type af oplysninger samt det juridiske grundlag for behandlingen af dine personlige data

Gennem brug af vores hjemmeside og anden service, indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Formål: Teknisk leverance af services og logging.
  • Hvilke typer personoplysninger behandler vi: IP-adresser, webforespørgsler, navn og emailadresser.
Det juridiske grundlag for behandlingen af din personlige data er som følger:
  • Dit samtykke: Ved brug af vores hjemmesider og services og/eller tilmelding til vores nyhedsbreve – overdrager du selv dine oplysninger til os.
  • Sikkerhed: IP-adresse logges så vi kan spore og bevise hackning eller andre former for indbrud i vores datasystemer.
Hvor dine personoplysninger stammer fra:
  • Din IP-adresse et nummer, som bruges til at identificere din computer (eller mobil/tablet) på Internettet. “IP” er en forkortelse af “Internet Protokol” .Protokol betyder “regelsæt”, og henviser til at det er en standard, som er fælles for alle enheder i verden, som logges på Internettet. Et trådløst internet (Wi-Fi) har en IP-adresse, som er fælles for alle enheder der logges på nettet. Når du sender en webforespørgsel til en af vores services, giver du os samtidig din IP-adresse, så vores servere kan svare på din forespørgsel.
  • Din E-mail adresse og/eller navneoplysninger behandles kun såfremt du selv oplyser dem. eksempelvis ved tilmelding af vores nyhedsbrev eller gennem brug af vores applikationer.
Opbevaring af personlig data:
  • Som udgangspunkt opbevarer vi dine personlige oplysninger i op til seks måneder
  • Oplysninger tilknyttet aktive brugere og abonnementer opbevares i indtil seks måneder efter brugeren slettes eller abonnementet opsiges.
Dine rettigheder

Du har med hjemmel i den europæiske databeskyttelsesforordningen (GDPR) flere rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Såfremt du ønsker at gøre brug af dine rettigheder skal ud kontakte os (se ovenfor). I så fald skal du kunne dokumentere din identitet.

For en detaljeret gennemgang af dine rettigheder anbefaler vi at du læser Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på: www.datatilsynet.dk

Indsigtsret

Du har ret til at se hvilke oplysninger NorthArc behandler om dig.

Rettelse

Du har ret til at få urigtige og/eller forkerte oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I nogle tilfælde har du ret til at få slettet dine oplysninger, inden tidspunkt for vores generelle sletning finder sted (læs: 6 måneder).

Ret til begrænsning af behandling

I nogle tilfælde har du ret til at få behandlingen af dine personlige oplysninger begrænset. I sådanne tilfælde skal al behandling af dine oplysninger (IKKE opbevaring) ske med dit samtykke. I tilfælde hvor retskrav kan fastlægges eller forsvares for at beskytte samfundsinteresser eller personer kan vi dog stadigvæk behandle din data uden samtykke.

Ret til indsigelse

I nogle tilfælde kan du komme med indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan ydermere komme med indsigelser mod behandlingen af dine oplysninger til i markedsføringsøjemed.

Dataportabilitet

I nogle tilfælde har du ret til at modtage de personoplysninger som vi opbevarer i et struktureret og maskinlæsbart format. Du kan ydermere få disse personoplysninger overført fra en dataansvarlig til en anden uden forhindringer.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Klage til Datatilsynet

Såfremt du ønsker at indgive en klage til Datatilsynet, i forbindelse med utilfredshed over måden dine personlige oplysninger er blevet behandlet på, skal du kontakte Datatilsynet: www.datatilsynet.dk/kontakt

Version: 26. maj 2020

NorthArc

Hjælper virksomheder med at fokusere på at udvikle sig fremfor at løse trivielle opgaver.

Kontakt

© 2020 NorthArc ApS. Alle rettigheder forbeholdes.