Strategisk samarbejde

Testet og udviklet i samarbejde med virksomheder

Oplever din virksomhed at have udfordringer i planlægningen af jeres ruter og opgaver eller synes du at processen bare er alt for tidskrævende med risiko for kostbare fejl, så vil NorthArc gerne hjælpe dig.

NorthArc har i dag flere projekter kørende med etableret virksomheder i Danmark. Store som små og med vidt forskellige behov. Udgangspunktet er at kunne optimere virksomhedernes ruterplanlægning ud fra vores planlægningsalgoritmer

I praksis

Vores udvikling tager udgangspunkt i samarbejde med servicevirksomheder for at tilpasse produktet til de arbejdsgange der er i branchen og på den måde bliver systemet skarpere på de behov og problemer I oplever med ruteplanlægning.

Dette har også medført, at vi også kunne udvikle et system som ikke skal skræddersyes til hver enkelt kunde men som kan kobles op på virksomhedens infrastruktur og integreres ud fra det setup i kører i dag.

 • Tæt samarbejde mellem NorthArc og din virksomhed
 • Grundig analyse af din virksomheds ruter og opgaver
 • Ruteplanlægning der tager udgangspunkt i din virksomheds behov

Sammen finder vi den mest optimale metode at måle effektiviteten på vores tilgang ud fra jeres behov. Det eneste som der er nødvendigt for at kunne starte er en liste med alle dine opgaver. Herfra vil vi begynde at udregne de mest optimale ruter og arbejdsgange.

Har din virksomhed specifikke behov der skal tages hensyn til som f.eks. opgaver der kræver et bestemt certifikat, så vil dette også blive taget med i analysen.

Er du blevet nysgerrig på hvad NorthArc kan gøre for dig, så tag endelig kontakt og hør nærmere.

Kontakt
 • Fleksibilitet

  Planlægning der også passer til jeres måde at arbejde på

 • Intuitivt

  Vi har gjort kompleks planlægning nemt og overskueligt

 • Overblik

  Vi giver dig overblik og visualisering af dine ruter

 • Samarbejde skaber resultater
NorthArc

Hjælper virksomheder med at fokusere på at udvikle sig fremfor at løse trivielle opgaver.

Kontakt

© 2023 NorthArc ApS. Alle rettigheder forbeholdes.